Tijdens Beursvloer Dordrecht gaan bedrijven in gesprek met stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven om te ontdekken op welk vlak ze – in ruil voor een tegenprestatie – in een specifieke hulpvraag kunnen voorzien. Dit aanbod kan bestaan uit menskracht, materialen, expertise en/of faciliteiten. Is er een match en een passende tegenprestatie? Dan worden deze ‘officieel’ vastgelegd. Het is handelen met een gesloten beurs.

Heeft u als school, sportvereniging, speeltuin, zangkoor, bewonersinitiatief, zorg- of buurtorganisatie een concrete hulpvraag? Dan kan kracht van buitenaf net het verschil maken dat nodig is om deze in te vullen. Of het nu gaat om advies, materiaal of menskracht; tijdens Beursvloer Dordrecht kunt u uw concrete vraag voorleggen aan tal van bedrijven uit de regio. En u zorgt voor een leuke tegenprestatie.

Klik hier voor de lijst van deelnemers in 2019

Waarom deelnemen als maatschappelijke organisatie?

Boven alles geeft deelname aan Beursvloer Dordrecht voldoening en plezier om met elkaar verschil te maken in de Dordtse samenleving. Maar er kunnen nog meer redenen zijn om deel te nemen:

  • Laagdrempelig: een makkelijke en unieke mogelijkheid om direct in contact te komen met het bedrijfsleven.
  • Grote kans op slagen: evenement heeft in 2018 gemiddeld per maatschappelijke organisatie 3 uitgevoerde(!) overeenkomsten opgeleverd.
  • Vergroten netwerk: kans om een duurzame relatie op te bouwen met één of meerdere bedrijven.
  • Grotere naamsbekendheid: netwerken / zichtbaar zijn draagt bij aan het opbouwen van de naamsbekendheid.